Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES

La recollida d'escombraries queda garantida i segueix amb normalitat. Si us plau, dipositeu les bosses dins els contenidors i no a fora. Cal prendre les mesures higièniques adequades: useu guants i renteu-vos les mans abans i després de llençar els residus. 

Els guants de làtex o nitril utilitzats per fer la compra o altres usos no són envasos i, per tant, no han de dipositar-se en el contenidor d'envasos lleugers (groc) ni llençar-los al vàter. Han de llençar-se al rebuig.

Per tal de reduir al màxim la fracció resta (o fracció seca on sigui aplicable) que arriba a les plantes de tractament, convé recordar la importància d'optimitzar la recollida separada de les diferents fraccions (paper/cartró, vidre, envasos, orgànica, si escau), i dipositar en els seus contenidors únicament els residus corresponents  a aquestes fraccions.

Avui, dimecres 25 de març, es farà una neteja i desinfecció dels contenidors i se n'aniran fent d'altres al llarg dels dies.

Queden suspesos els serveis de recollida de voluminosos, el servei de deixalleria mòbil i la recollida de roba. La deixalleria comarcal a Castellnou de Seana està tancada.

Guardeu a casa els residus voluminosos fins que no es torni a activar aquest servei. Si us plau, no els deixeu al costat dels contenidors.

Document Actions