Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una Fira de la Poma atípica

Us informem que els PCR fets als nens i nenes de la llar d'infants i el menjador han donat negatiu, per la qual cosa podran reprendre l'activitat lectiva durant la setmana que ve.
D'una banda, aquesta situació ha posat de manifest que el virus és present i que en qualsevol moment es poden produir casos de confinament que afectin certs col·lectius. D'altra banda, aquesta notícia ens tranquil·litza perquè vol dir que les mesures de seguretat i prevenció del contagi del Coronavirus a la llar i al menjador de l'escola s'han fet bé.
Tenint en compte això, hem decidit mantenir la 37a edició de la Fira de la Poma del nostre poble, prevista els dies 17 i 18 d'octubre, però amb una programació atípica, de petit format amb actes culturals i seguint sempre les mesures sanitàries. No hi haurà ni Correpoma, ni decoracions al carrer, ni Mossegapoma, ni jornades tècniques, ni firetes ni paradetes, ni sopars, ni vermuts populars, però sí que hi haurà actes culturals, a l'aire lliure i amb reserva prèvia.
L'experiència positiva prèvia dels actes que hem organitzat durant l'estiu i la programació en petit format d'aquesta edició de la Fira de la Poma ens ha donat la confiança per decidir tirar-la endavant. També estem acabant la campanya de recollida de la fruita més atípica de la història del nostre poble i creiem que podem fer-ne una valoració força positiva gràcies sobretot a l'esforç i implicació dels pagesos.
La poma, allò que ens caracteritza com a poble, continuarà sent el centre d'atenció dels actes que es faran per la 37a Fira de la Poma de Barbens: el pregó del senyor Postu, l'escape room El misteri de les pomes d'or per al jovent, un taller de decoració de mascaretes infantils i un monòleg humorístic Les 7 pomes, entre altres actes.
programa-fira-poma-2020.jpg

Galeria d'imatges

Document Actions